Bericht schrijven >

Aan de Dorpsraad,

Oei,oei, oei, wat schrik ik van het chagrijn dat naar voren komt uit de reacties van de enquête(s) over de N639. Daar moeten jullie toch ook van schrikken! Wat een verdeeldheid is er gezaaid. Een dorp in drieën gespleten. Hoe maak je dat nog goed? Zoek vanaf nu naar een weg waarbij iedereen min of meer achter je gaat staan. Dat 'algemeen belang' streef je toch na. In dit dossier hebben jullie echt het verkeerde risico genomen. Ik hoop dat je je autoriteit ooit weer terug verdient.

Toon Joosen - 06-05-2019 - 16:42

Beste Dorpsraad,

Ik ben voor het stoppen van doorgaand vrachtverkeer door het centrum, maar ik ben van mening dat een rond/randweg door het buitengebied niet de oplossing is.In het buitengebied wonen ook inwoners van Chaam en die zitten niet te wachten op een nieuwe rondweg met vrachtverkeer in hun tuin.
De Bredaseweg of de Chaamseweg vanaf de snelweg moet gewoon afgesloten worden /verboden worden voor vrachtverkeer mogelijk aangevuld met verkeersremmende maatregelen.
Het vrachtverkeer kan dan via afslag Gilze naar Alphen worden geleid en vervolgens via de randweg in Alphen naar randweg Baarle Nassau.
Dit brengt ook aanzienlijk minder kosten met zich mee.

Met vriendelijke groet,

Johan Leijten

Johan Leijten - 29-04-2019 - 19:09

is dit ook niet iets voor dorpsraad?
ze komen nu weer langs met de collecte bus vind ik prima hoor maar omdat er steeds minder mensen bereid zijn om het te doen want iedereen heeft zijn eigen ding tegenwoordig.is het iets om bij iedere bewoner een briefje in de bus te doen met alle goede doelen erop en dan kunnen ze aan vinken welk goed doel ze willen steunen
dan kunnen ze er een wille keurig bedrag erin doen voor die goede doelen die ze willen steunen. dit sturen ze dan op naar de gemeente en die zorgt dan dat het bij de goede doelen terecht komt dan heb je geen collectantes meer nodig. Ik heb gehoord dat dit ergens in een gemeente gedaan word en dat werkt prima ik weet niet waar.This maar een idee en ja ik ben nu ook aan het collecteren heb dat toen ik een jaar of 16 was ook gedaan en dan 6 weken op een rij tot ik het ''kots'' beu was. Doe het dit jaar heb ik gezegd maar dan ook niet meer. vind het persoonlijk een verschrikking en toch zeker nu het weer negatief in het nieuws komt. of is dat weer teveel werk voor de gemeente? ;-P groetjes

Carla Keustermans - 03-09-2013 - 15:06


Bericht schrijven >