Nieuws


Jeugd van Chaam wil skatebaan terug - vrijdag 11 december 2015


Meer dan 300 handtekeningen verzameld


Het begon allemaal met een mailtje van Kevin Timmermans (11 jaar) aan de Dorpsraad Chaam.

De boodschap was duidelijk. Kevin en zijn vriendjes willen graag de skatebaan terug, die een aantal jaren geleden nog aan de Geerakker lag.

Deze is al jaren opgeslagen bij openbare werken van onze gemeente.

BMX-en / skaten is cool
Op dit moment is skaten en bmx-en weer helemaal cool bij de jeugd, zowel bij de jongens als de meisjes. De echte fanatiekelingen rijden nu wekelijks op hun fietsje naar Gilze of Breda waar men hun stunts kan oefenen. Dat het meer is dan een hype mag blijken uit de 300 handtekeningen die de initiatiefnemers hebben verzameld. Deze zijn afgelopen zaterdag door meer dan 20 jongens en meisjes, aangeboden aan Sandra Hendriks van de Dorpsraad Chaam. Er is al een afspraak gemaakt met burgemeester Joerie Minses om de ideeën en wensen te bespreken.

Wellicht is dit het moment om na te denken over een eigen plek voor de jeugd in ons dorp. Al een tijdje is de gemeente samen met Jeugdwerker Tobias Hamer op zoek naar een geschikte locatie, waar de jeugd in de leeftijd van 13 – 17 jaar elkaar kan ontmoeten. Een cliché, maar ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’, dus verdienen zij ook een eigen plek in ons dorp.


Heb je suggesties of ideeën, stuur deze dan naar Aanmeldformulier Jeugd

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >