Nieuws


Informatieavond plan de Eekelaar Chaam - donderdag 9 oktober 2014

Uitnodiging voor alle belangstellenden


Beste mensen,

Al jaren staat bebouwing van de voormalige garage Donkers en de Rabobank aan het Brouwerijplein en Dorpsstraat leeg. Achter de schermen wordt hard gewerkt om tot een passende herinvulling van deze locatie te komen.De eerste plannen staan op papier en 'De Eekelaar NV' als ontwikkelar, wil deze graag aan u presenteren.

Donderdag 23 oktober 2014 vindt er een informatieavond plaats in zaal Bellevue aan de Dorpsstraat te Chaam. Om 19.30 uur starten we de informatieavond en praten wij u graag bij over wat we van plan zijn op de locatie en hoe we denken tot een mooie afronding te komen van het Brouwerijplein in Chaam. We willen graag het dorps- en winkelhart van Chaam op een mooie manier afronden en een impuls geven. Wij vertellen en laten de 23e graag onze ideeën zien en zijn benieuwd naar uw reactie.

Misschien heeft u waardevolle suggesties of opmerkingen, visies of kanttekeningen die we in het verder concretiseren van het plan kunnen meenemen. We zien u dan ook graag 23 oktober in zaal Bellevue. 

Met vriendelijke groet,
Cor van Eekelen 

donderdag 23 oktober 2014
19.30 uur Bellevue, Dorpsstraat 27 Chaam

Reacties:

Glasses have been received, very good quality, and imagination is the same. Liked. Logistics quickly like oh. [url=http://ajansadonis.com/ShowViews.aspx?cl/Louboutin-Red-Suede-Boots-Flat]Louboutin Red Suede Boots Flat[/url]

Louboutin Red Suede Boots Flat- 10-07-2015


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >